Reserveer bij ons en kom in het land van Bartje

Geniet van de compleet ingerichte vakantiewoning met eigen entree, gelegen aan de rand van het natuurgebied en eerste aardkundige monument van Drenthe, 

 ”Het Drouwenerzand”

Alinghoek 18, Drouwen

Nederland

Vraag de beschikbaarheid op

4/5

Hallo Henk en Grietje,

Wij hebben een weekje in jullie vakantiewoning mogen verblijven.
Zeer complete en ruime vakantiewoning, en schoon.Hebben leuke uitstapjes kunnen maken in de omgeving en fijn gewandeld in het natuurgebied het Drouwenerzand bij jullie aan de overkant.
Al met al een zeer geslaagde week.Wij komen graag nog een keer terug.

Met vriendelijke groet,
Fam de Rooy.

Fam de Rooy
5/5
Hallo Henk en Grietje,

Wij zijn bij jullie in het najaar een weekje geweest en het is ons zeer goed bevallen. Het huis is zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het is erg mooi gelegen aan de rand van bossen en heide. Vanaf deze locatie hebben we vele wandelingen gemaakt en veel bezienswaardigheden bezocht.

Wij komen zeker nog een keer terug!

Veel succes in de toekomst,
fam.Teunissen​
4.5/5

Hallo Henk en Grietje,

We hebben in oktober 2019 met vrienden een week in jullie gezellige huisje gezeten. Het was erg comfortabel en zeer compleet. De ligging zo direct aan de natuur is geweldig en onze hond kon heerlijk rondrennen. Ook het naast de deur liggende eetgelegenheid was erg prettig. Maar het belangrijkste vonden we jullie gastvrijheid en behulpzaamheid. Henk stond altijd klaar om te helpen zodat onze fiets weer vlot verder kon rijden.

Wij komen bij goede gezondheid zeker nog meerdere keren terug.

Frans en Nenny
4/5

Hallo Grietje en Henk,

Afgelopen juni waren we voor de 2e keer in huisje Jantina en we hebben het weer ontzettend naar onze zin gehad: een fijn, mooi gelegen huisje, de Drentse Hondsrug is gewoonweg erg mooi (zeker in juni) én we hadden goed weer dus wat wil een mens nog meer in zijn vakantie? We zijn er dan ook elke dag op uit gegaan met de benenwagen of op de fiets; en dankzij de lange avonden zijn we ook nog vrijwel elke avond op pad geweest. Maar wat gaan 2 weken ontzettend snel voorbij… Volgend jaar 3 weken?

Groetjes en wie weet tot ziens,

Bert en Els Beekmans